Post by drevilmerhapa on Mar 4, 2022 13:41:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fantasy Life Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fantasy Life Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bezgalīgs visu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Fantasy Life Online 2022 version ▞▞▞
Patīk, bet... savienojums tiešām nestabils, kas ir ļoti kaitinoši... tātad pagaidām 3 zvaigznes
Neesmu pārliecināts, ko es gaidīju, bet tā ir spēle ar Stamina. Tā darbojas tālruņu spēļu tirgus... tikai vēlos, lai viena no manām visvairāk iecienītākajām IP atgriešanās tiktu izvilkta cauri netīrumiem. Ja esat valis vai jums nav nekā labāka, tas varētu būt tā vērts, taču laimēt ir ļoti maksāt, un nekas nav līdzīgs oriģinālajai spēlei.
Mana vienīgā sūdzība ir savienojamības problēma šajā spēlē. Fakts, ka jums katru reizi ir jāpārlādē spēle, ir nomākta.
Es to vēlējos spēlēt gadiem ilgi, taču pastāvīgās savienojuma kļūdas un avārijas ik pēc 10 minūtēm to padarīja neiespējamu.
Es nekad neesmu spēlējis 3DS spēli, bet, spriežot pēc mobilās, es domāju, ka šī spēle patiešām ir laba. Es spēlēju veselu nedēļu un varu jums apliecināt, ka satura ir daudz. Ir arī sadarbības izpēte, tāpēc tā var būt jautra spēle, ko spēlēt ar draugiem. Man viss ir kārtībā ar gacha un energosistēmu, manuprāt, tas ir diezgan normāli mobilajai spēlei. Gacha likme nav slikta, man sanāk diezgan daudz 5* bez papildināšanas. Arī enerģija netiks tērēta, ja pievienosities citu cilvēku istabai.
Man patika spēle, gacha likme bija saprātīga
Jāmaksā vairāk naudas un ļoti grūti iegūt to, ko vēlos. Tātad vairāk raksturu un ieroču... patīk X2 Money..man DFFOO labāk!
Es spēlēju Fantasy Life uz 3DS, un, kad tā iznāca mobilajām spēlēm, es biju vārdos saviļņots. 5. līmenis ir pārsteidzošs uzņēmums, un es esmu tik priecīgs, ka varu turpināt šo ceļojumu ar jums visiem
ir kļūda, kad es sāku 4. nodaļu. Tā tiek ielādēta, lūdzu, izlabojiet to. Paldies jau iepriekš
Fantasy Life Online Role Playing geuo
Pārāk daudz ielādes.
ATJAUNINĀJUMS: PALĪDZIET MANAI LIETOTNEI TURPINĀT SĀKUŠANU!!! Izmantojot Andrioid 12. Neesat pārliecināts, vai jūs (izstrādātāji) to redzat. Labprāt redzētu 2 lietas, kas jāmaina. 1. Palieliniet ceļa ierobežojumu. 2. Palieliniet iedzīvotāju ierobežojumu līdz vairāk nekā 20. Varbūt 50 varētu būt labs skaitlis! Vai vienkārši, lūdzu, nav nekādu ierobežojumu! Citādi lieliska spēle. Patīk viss, ko spēle var piedāvāt. Gaidām drīzumā gaidāmos stiprinājuma atjauninājumus! Tā turpināt izstrādātāji!Man patika un ļoti pietrūka šīs spēles 3ds versijas. Šis var būt viens no nedaudzajiem mobilajiem pielāgojumiem, kas ir lieliski pazīstams, taču svaigs. Pārsteidzošs darbs. Es parasti pametu mobilās spēles diezgan ātri, taču kopš izlaišanas esmu spēlējis bez pārtraukuma. Viegli nopelnīt pietiekami daudz spēļu valūtas bez nepieciešamības nogremdēt naudu. Tā nav spēļu pārtraukšana vai apturēšana kā daudzas citas mobilās spēles. Tik priecīgi, ka viņi pārvietojās uz rietumiem. Discord kopiena ir arī aktīva un izpalīdzīga.
Pievienojiet vairāk bezskaidras naudas vienumu un pievienojiet evolve bezskaidras naudas vienībām
Samsung galaxy s21 ultra nevar spēlēt spēli.
man tas patīk! Izmanto, lai atskaņotu 3ds versiju, šī ir ļoti līdzīga, un tajā ir visi darbi un darbības, vienīgais mīnuss man ir tas, ka tas diezgan ātri iztukšo akumulatoru.
Mans tālrunis nevar palaist lietotni pēc rakstzīmes izveides, man kļuva tik slikts melns ekrāns, man bija jārestartē tālrunis auksts (turot nospiestu strāvu, līdz tas piespiedu kārtā izslēdzās) 3 zvaigznes, līdz es varu izmēģināt īstu spēli jaunā tālrunī.
Kā teica citi cilvēki, preces ir pārāk dārgas, taču, ja jūsu FL cienītājs 3ds, jums tas patiks.
tas kļūst labāks, bet tiek ielādēts pārāk daudz katru reizi, kad maināt izvēlni
Kopumā pieklājīga spēle, jauka grafika, jauki varoņi. Man patīk pati spēle. Pasākumi var būt smagnēji, bet tomēr diezgan jautri. Bet lielākais mīnuss ir tas, ka dimantu cenas veikalā ir ārprātīgas! vēlu spēli ir grūti iegūt dimantus bez maksas. Un veikalā tas ir ŠAUSMĪGI pārcenots par to, ko saņemat. Ja cenas būtu lētākas un līdzsvarotākas, jūs, puiši, varētu nopelnīt daudz vairāk!
Atsauksmes, ko es redzu, ir skarbas un pārspīlētas. Vai šī ir gacha spēle? Pilnīgi noteikti. Bet vai jums ir jāmaksā viens cents, lai to izbaudītu? Noteikti nē. Dimanti tiek burtiski nodoti jums, un pavēste ir ļoti viegla. Salīdziniet 400 dia ar Genshin vai citus, kuru cena svārstās no 1700 līdz 3000. Ieroči ir vēl godīgāki. Jūs saņemat dimantus par uzdevumiem, 12 dzīvību izlīdzināšanu un spēles spēlēšanu. Un darāmā ir daudz! Ļoti iesaku šo spēli, it īpaši, ja spēlējāt pirmo. Ļoti pielāgojams!
Fantasy Life Online 롤플레잉 uzbl
Lietotne sniedz nejaušus paziņojumus ļoti agri no rīta. Thrash maksā, lai uzvarētu spēli
Mīlu to! Viņiem vajadzētu noņemt izturību, bet vēl ir beigusies, tāpēc es domāju, ka nevaru sūdzēties. Viņi arī izsūknē atjauninājumus! Mīlestība mīlestība mīlestība, tā 💘
Man patīk spēle, ar kuru es to spēlēju savā 3D ierīcē, taču vienīgā problēma, kas man ir līdz šim, ir tāda, ka Holly Tower mani izstumj no spēles katru reizi, kad mēģinu to spēlēt 😔
Neskaidrība, kāpēc šai spēlei ir nepieciešama piekļuve maniem fotoattēliem? Kāds tam sakars ar spēli.
kopumā ir tiešām labi, mana lielākā problēma tikai ielādējas.... ielādējas visur edit: arī auto ne vienmēr strādā, it īpaši makšķerēšana
Fantasy Life Online Рольові urf
Man ļoti, ļoti patīk šī spēle!.....Tomēr tā vienkārši traucas! Man tiešām ir vajadzīga palīdzība šajā jautājumā. Labprāt nomainīšu uz 5 zvaigznēm, kad tas būs izlabots!
Šai spēlei varētu būt daudz labu potenciālu, pat es esmu tik sajūsmā par šo spēli. Bet diemžēl man tas ir jāuzskata par nespēlējamu, jo katrā ainā man ir jālejupielādē, un tā nedarbojas. Lejupielādei nav arī nekāda konteksta, kas liek domāt, ka ar internetu nav kaut kas kārtībā, lai gan tā nav
Spēle ir pārāk lēna. Ik pa laikam avārijas savienojuma problēmu dēļ. Bez spēles beigu aprīkojuma, ja vien par to nav samaksāts.
Priekšnieki ir pārāk stulbi, lai katrai klasei ir noteikts cits līmenis un gacha ir pilnīgs bs
Tā ir patiešām jautra spēle, taču tā visu laiku atvienojas vairāku spēlētāju režīmā, un, ja tā atvienojas, jūs nesaņemat nekādu atlīdzību UN jūs nevarat izveidot savienojumu, UN tā tērē resursus, ko izmantojāt, lai pievienotos vairāku spēlētāju spēlei.
Es ļoti satraukts, tik ilgi gaidīju, kad tas nonāks ASV. Ceru, ka tas ir tikpat labs kā Nin3DS.Šķiet, ka nevar atskaņot, tas teica par manu tīklu, bet mans internets šodien ir kārtībā, bet zināt, vai tas tiešām attiecas uz manu internetu vai nē
vienmēr mīlēja fantāzijas dzīvi, kā jūs varat izveidot un aprīkot savu aprīkojumu piedzīvojumiem. bet fantāzijas dzīve tiešsaistē piedāvā arī aprīkojumu gacha, kas padara izstrādāto aprīkojumu novecojušu. jūs, iespējams, nodarbojaties tikai ar amatniecību, lai pārdotu par zeltu vai slīpētu par dārgu cenu. gacha sistēma man ir totāla izslēgšana.. citādi laba spēle, es domāju.
Es pat neesmu izpildījis pirmo nodaļu, un spēle visu laiku avarē
Pilnīga naudas sagrābšana (gacha) un nav iespējama veida, kā iegūt šo iedziļināšanos vai MMO sajūtu, jo ir briesmīgi kavējumi (ar labu savienojumu) un slikta mehānika.
Jautra spēle ar potenciālu! Spēle ir interesanta & jautri spēlēt.... Es vēlētos redzēt 2 lietas: 1) klanu vai ģildes sistēmu 2) saturu, kas pārsniedz japāņu valodas versiju, kad tā tika slēgta. Daudzi spēlētāji ir nobažījušies, ka Boltrend tajā brīdī neradīs vairāk satura. Izņemot to, šīs ir 2 manas bažas & tāpēc mans vērtējums ir 4 zvaigznes, nevis 5. Lūdzu, rūpējieties par saviem spēlētājiem Boltrend, & cerams, ka spēle ilgs ilgāk nekā japāņu versija 🤞
Cieta spēle kopumā. Absolūtā pārdrošība atšķirt dārgakmeņus, par kuriem maksājāt, un dārgakmeņiem, par kuriem jūs nemaksājāt, ir godīgi pretīgi. Viss pārējais šajā spēlē ir PRIMO, un man tas patīk. 5/5 par spēli, -2 par pretīgajiem alkatības līmeņiem.
Es tikko mēģināju to lejupielādēt vairākas reizes, un katru reizi, kad atveru spēli un piešķiru tai krātuves atļauju, tā avarē. Ja to atkārtoti atveru, es redzu uzņēmuma ekrānus un pēc tam atkal avarē. Tas ir Samsung s21.
Ļoti laba un patīkama spēle, kas apvieno amatniecību, piedzīvojumus un būvniecību, taču tā katru reizi avarē pēc aptuveni 30 minūšu spēlēšanas. Lūdzu, izlabojiet to, un es atgriezīšos un piešķiršu tai piecas zvaigznes.
nepieciešami daudzi uzlabojumi un kļūdu labošana, jo īpaši globālajā savienojumā, ar kuru daudzi spēlētāji saskaras ar tādu pašu problēmu.ieteikums par gacha, varbūt var vieglāk dabūt dimantus vai pat lētāk, jo ne visās valstīs ir vienāds valūtas kurss.
Es ļoti gaidīju šo spēli. Tas pat netiks ielādēts. Tas tiek aizvērts un saka, ka lietotne pārstāja darboties. Es mēģināju to atinstalēt un atkārtoti lejupielādēt. Tas joprojām nedarbosies. Es pat mēģināju to izmantot wifi un tikai mana tālruņa datiem...
Spēle ir super jautra, bet nez kāpēc es nevaru veikt pasākumus, tie vienkārši neparādās
Candy Makeup Beauty Game Опуштене cha
3 pārbaudes paziņojumi?!?! Varētu domāt, ka viņiem ir testēšanas vide, nevis jāizspiež. Atinstalēta
Fantasy Life Online Ролевые wsmj
Spēle turpina parādīties baltā ekrānā, pēc tam netiek ielādēta.
Tas ir ļoti līdzīgs oriģinālam, taču tajā trūkst dažu fragmentu, kas lika man atskaņot oriģinālu 100 stundu. Tomēr joprojām labāk nekā 90% no tā, kas tur ir.
Fantasy Life Online Rol Oyunu jtpm
Rediģēt: NELEJUPIELĀDĒJIET ŠO SPĒLI! Sasodītie char limiti, šeit ir tik daudz slikta. Servera problēmas, kas būtībā ir VISIEM, neatkarīgi no ierīces, ir vislielākās. Tas bija tas, par ko es runāju savā sākotnējā pārskatā. Viņi teica "nosūtīt biļeti", it kā tā būtu problēma, kas skāra tikai nelielu #, nevis viņu pašu izraisīta epidēmija. Es nosūtīju biļeti citai, daudz vieglāk atrisināmai problēmai, ar kuru saskāros, un man teica: "Tas ir spēles iestatījums". Nulle atbalsts bojātai spēlei
Vienīgā problēma ir buferizācija un ļoti lēna pāreja uz nākamo darbību. Bet pāri visam ir labi.
Man ļoti patīk šī spēle. Tas man atgādina AC, bet ar RPG šarmu un daudz ko citu. Es neesmu pārliecināts, kāpēc cilvēki sūdzas par gacha sistēmu, es esmu ieguvis daudz 5 zvaigžņu priekšmetu ar dimantiem, kas jums tiek piešķirti spēlē. Neesmu iztērējis ne santīma. Es labprāt redzētu, ka lauksaimniecība kļūst par dzīves klasi! Tā turpināt! Šis ir spēles veids, kuru esmu meklējis gadiem ilgi, un es ceru, ka tā paliks.
Ļoti gribējās pamēģināt spēli, bet tā pat neielādējas. Tā nemitīgi saka, ka savienojums ir zaudēts, neskatoties uz to, ka man ir gan internets, kas darbojas, gan dati. Ļoti skumji.
Pārtrauciet dzēst manu atsauksmi, tā ir reāla problēma, novērsiet ielādes problēmu
Tā ir fantastiska spēle. Pat ar dažām gramatikas problēmām un nepareizi novietotu tekstu spēle veido patīkamu stāstu. Cīņa un gatavošana atdzīvina atmiņas par oriģinālo spēli (lai gan gatavošanā varētu būt nepieciešama neliela pielāgošana), un ir daudz ko izpētīt un pielāgot. Kopumā 4,5 no 5.
Kad es atveru spēli ielādes ekrānā, vienmēr uznirstošais savienojums neizdevās. Bet, mēģinot atvērt youtube, viss ir kārtībā. Man patīk šī spēle no 3ds.. Lūdzu, izlabojiet šo problēmu. Es jums atdošu *5